Concursul Bulandra se relanseaza exclusiv pe Bulandra.INFO

Si pentru ca orice (nou) inceput trebuie sa fie usor, intrebarea nu are un singur raspuns corect.

Raspundeti deci prin comentarii la acest articol ce va doriti sa gasiti pe bulandra.info respectiv ce ati mai dori de la noul site bulandra.ro.

Premiul este o invitatie de doua persoane la Bulandra.

Concursul se incheie pe 31 Mai.

Bookmark the permalink.

48 Responses to Concursul Bulandra se relanseaza exclusiv pe Bulandra.INFO

 1. Natalia says:

  Pe langa interviuri cu actori, mi-ar placea sa aflu “dedesubturile” teatrului si scenei: informatii despre pregatirea unui spectacol, momente amuzante, istoria teatrului, piese jucate in trecut si nu in ultimul rand-programul teatrului.

  • Serj K says:

   Vom avea la inceputul stagiunii viitoare concursuri la care premiul nu va fi in bilete ci va fi reprezentat de un tur in culise, participarea la repetitii, participarea la un spectacol din culise, etc.

 2. PhotoGrama says:

  Imi doresc sa gasesc informatii despre spectacole in repetii http://www.bulandra.ro/ro/spectacole/spectacole-in-repetii.html
  Se va juca din 2012 la Bulandra Furtuna regizata de David Esrig?
  http://www.adevarul.ro/cultura/Furtuna-_lui_Esrig_vine_din_Germania_0_527347577.html#

  Multumesc!

 3. Ioana says:

  Sa fie un newsletter care sa anunte spectacolele pentru care se pun in vanzare biletele, imediat ce se pun in vanzare.

 4. Dragos says:

  Site-ul vechi avea un lucru bun, care nu mai e asa bun pe varianta noua. Cand intram pe pagina program, se vedea din prima, foarte clar si foarte repede ce spectacole sunt programate. Acum pozele alb-negru care devin colorate cand trecem peste ele mi se pare ca incarca inutil pagina…

  • Serj K says:

   Sunt total de acord. Aceste aspecte au fost semnalate inca de la lansarea site-ului nou si probabil ca vor fi rezolvate in curand.
   Varianta actuala e interesanta din unele pct de vedere, dar nu e practica si potrivita pentru cineva care vrea sa intre si dintr-o privire sa stie ce si unde se joaca.
   Pana atunci, varianta sintetica a programului o gasiti pe port.ro

 5. Andra says:

  Mi-ar placea sa existe si un blog sau forum, in care actorii ce vor sa se implice in educatia populatiei sa-si transmita mesajul si gandul. Ar fii foarte interesant un site ce reactiveaza culturalizarea prin teatru, un site ce implica oamenii in activitati voluntare legate de viata teatrului.

 6. andreea says:

  Interviuri cu actori si programul teatrului mult mai bine evidentiat plus informatii despre piesa care are cei mai multi spectatori

 7. Diana Ciobanu says:

  Un forum activ, ceea ce bineinteles necesita si implicarea publicului, dar sunt sigura ca asta nu ar fi o problema.

 8. Ilie Popovici says:

  As dori sa pot vedea trailere video pentru spectacole.

  As dori un catalog al tuturor cronicilor aparute despre un spectacol (inclusiv cele negative).

  As dori sa pot cumpara abonamente.

 9. As dori sa gasesc detalii despre spectacole, decrise suficient cat sa pastreze misterul si dorinta de avedea piesa, dar sa imi ofere o imagine despre subiectul acesteia, cat de cat. In plus as dori sa gasesc informatii despre actorii din piesele Teatrului Bulandra, mai exact 2-3 declaratii referitoare la personajul respectiv pe care il interpreteaza. In rest as dori sa se mentina postarea de fotografii din timpul piesei, asa cum este pe site-ul oficial al teatrului si eventual un filmuletz de 1 minut sau 1.30 , realizate tip : colaj .

 10. Hebean Florin says:

  As dori sa gasesc informatii privind viata culturala din Bucuresti, in special cele mai importante spectacole ale teatrelor bucurestene din saptamana curenta/

 11. Monica says:

  Pe bulandra.ro mi-ar plăcea să găsesc pe lângă mai multe informaÈ›ii despre piese ( ce e prezent acum dar mai detaliat, durata piesei, un mic video de prezentare ) , link-uri cu informaÈ›ii È™i despre actori – în ce piese îi mai putem regăsi etc.

  Ca o mică îmbunătățire, de pe prima pagină, când fac click pe o anume piesă, se afiÈ™ează o pagină intermediară care după părerea mea nu își are rostul È™i ar putea fi eliminată. E necesar să mai fac încă un click pe “Distributie si imagini” pentru a ajunge la informaÈ›ii pertinente despre piesă.

  Cronicile oficiale pot fi păstrate pe bulandra.ro iar părerile publicului aici, pe bulandra.info .

 12. magdalena says:

  As dori sa avem acces la cronici ale spectacolelor, la informatii despre actori si despre proiectele acestora.
  Informatii despre evenimentele care urmeaza sa aiba loc si la care putem participa in calitate de spectatori.
  Sa putem achizitina bilete si abonamente online si, desigur, cat mai multe “oferte speciale” ( reduceri bilete, invitatii s.a.).

 13. Cosmin says:

  Ar fi important ca programul sa fie publicat pe o luna intreaga asa cum se intampla la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj, e mult mai simplu sa iti planifici timpul liber si sa iti cumperi online biletele din timp. Stiu ca e mult mai greu in Bucuresti cu actori care colaboreaza la mai multe teatre (fata de Cluj) dar ar fi un pas inainte si un semn de respect fata de spectatori.

 14. Oana Grecea says:

  Toate cele semnalate mai sus sunt sugestii plauzibile, pe care le-as fi enumerat si eu daca nu le ziceau altii. In plus, as vrea sa adaug ca m-ar interesa scenariul spectacolului, pentru ca poti sa cunosti piesa si autorul, dar regizorul, scenaristul, sa o puna intr-o viziune proprie. Adica pur si simplu as citi inainte piesa.
  De asemenea, mi-ar placea sa citesc statistici despre cea mai jucata piesa de-a lungul anilor, cea mai scumpa piesa din punct de vedere al montajului… chestii inedite. Si mi-ar placea ca copii sa aiba acces in culise in cadrul unui tur organizat la un anumit interval. Multumesc.

 15. Doina Dobre says:

  Buna ziua,

  Va sunt credincioasa din 1974…:-) Site-ul ar aduce multi ca mine daca ar include, in ambele versiuni (RO/EN):
  - biografiile tuturor artistilor si regizorilor (acum sunt prezentati doar unii dintre ei),
  - completate cu o galerie foto si video si cu interviurile publicate pana acum (daca nu se poate integral, cel putin linkuri catre publicatii si site-uri),
  - in paginile fiecarui spectacol aflat in repertoriu, linkuri catre cronicile publicate,
  - un newsletter la care sa te poti abona (intotdeauna uit sa intru pe site si pierd spectacole pe care voiam sa le vad),
  - programul s-ar afisa direct din pagina Home (citatul din Lucia Sturdza Bulandra ar putea figura intr-o sectiune care s-ar numi “Misiunea”/”Crezul artistic”/”Proiectul teatral” etc. si ar descrie “la raison d’etre”: de ce exista Bulandra, asa cum il stim si il iubim, si nu altfel? de ce acest program si nu altul? de ce ar veni cineva sa vada un spectacol aici si nu la un alt teatru?
  - posibilitatea de a plati sau cel putin a rezerva biletul online (cu obligativitatea cumpararii in 24 de ore).

  Blogul ar fi locul unde as vedea “cronicile” si comentariile spectatorilor si, mai ales, unde ei ar putea avea un dialog direct cu dragii lor actori si regizori. Pentru ca intre spectatori nu sunt doar iubitorii de teatru, ci si viitorii actori sau regizori – generatia de maine…Blogul ar putea gazdui concursuri-fulger cu premii in bilete sau intalniri cu actorii, cum e acesta, invitatii la evenimente, altele decat spectacole: conferinte, dezbateri, intalniri cu spectatorii, intalniri cu regizori invitati, “Ceaiul/cafeaua la Bulandra” s.a. Dar cate n-ar fi de facut…Bulandra are tot ce-i trebuie ca sa devina un “hub”, o pepiniera care sa creeze si sa difuzeze valori.
  Cu drag!

 16. Ileana says:

  Mi-ar plăcea ca programul să fie în ordinea cronologică de succedare a zilelor. În general, iubitorii de teatru cu un program foarte încărcat, îşi mai aleg momentul de relaxarea prin teatru şi în funcţie de timpul liber nu numai de preferinţele pentru o anumită piesă.
  În al doilea rând, în procesul de cumpărare online a biletelor aş dori să se prezinte şi un plan al sălii şi posibilitatea de-a alege locurile. Sau dacă această din ultimă posibilitate nu există, măcar să ştiu în ce zonă a sălii urmează să stau.

  Mulţumesc!

 17. Laura says:

  Achiesand si eu la majoritatea sugestiilor de mai sus (in special cele facute de dna Doina Dobre), in plus de acestea as dori sa inserati pe site si cronici ale spectacolelor (fragmente din acestea, cu linkuri catre sursa).
  In plus, as dori sa inserati numarul de locuri disponibile, cand si daca sunt …
  Multumesc.
  O zi buna!

 18. Petruta says:

  As dori sa aflu cum pot obtine doua bilete la piesa “Oscar si tanti Roz”. Incerc de vreun an si nu reusesc. Se vand inainte de a aparea. Sper ca se va mai juca, fiindca observ ca nu figureaza in repertoriul actual

 19. Adi Niculae says:

  Buna ziua,

  Incerc de cam 2 ani sa prind si eu bilete la Unchiul Vanea. Sunt un mare admirator al maestrului Horatiu Malaele. Am urmarit actuala stagiune si am observat ca piesa nu a mai fost jucata dar nici nu am gasit un comentariu ca nu se va mai juca. Aveti cumva vreo idee daca piesa se va mai juca si cand?

 20. raluca says:

  Mi-ar placea ca site-ul sa aiba interfata pentru telefon, sa-mi fie mai usor atunci cand il deschid din telefon.
  Mi-ar placea ca programul sa fie pe site, si nu sa ma redirectioneze pe port.
  Si sa pot rezerva si cumpara bilete aici, nu pe eventim.

 21. Claudia says:

  Mie uneia mi-ar placea sa vad clipuri ale pieselor de teatru, un fel de trailer, daca se poate.

 22. magda says:

  si eu clipuri ale pieselor de teatru si actuale si cele din anii 90 <3 + interviuri si poze, multe poze!

 23. Cuciug Ana Maria says:

  In primul rand mi-ar placea sa vad programul insa putin altfel, si anume, sa fie pentru fiecare piesa un mic trailer si o caracterizare a piesei facuta de unul dintre actorii care joaca in aceasta sau si mai bine a unui critic de teatru si binenteles sa poti rezerva si plati biletele. Apoi mi-ar placea sa existe o sectiune cu interviuri luate actorilor despre piesele in care joaca in perioada respectiva (chiar daca acestea se joaca la alt treatru) si ar mai fi interesant sa gasim, in timp real, o “harta” a locurilor ocupate din sala.

  Multumesc.

  O zi placuta va doresc.

 24. Velciu Doriana says:

  Mi-as dori sa gasesc un istoric amanuntit al teatrului, cu piese si actori celebrii pe care, poate, nu i-am prins. Mi-ar placea o optiune de selectare a unei piese care se va juca care sa anunte cand se pun in vanzare biletele pentru piesa respectiva.

 25. Imi doresc sa gasesc cat mai multe informatii despre spectacolele in curs dar si despre cele in pregatire. Mi-as dori deasemenea o sectiune dedicata celor care au jucat sau joaca pe scena Teatrului Bulandra precum si istoricul pe ani cu piesele care s-au jucat aici. deasemenea un newsletter care sa anunte din timp programul pe saptamana viitoare si data la care se pun in vanzare biletele. As vrea deasemenea sa pot rezerva si on line si eventual si achizitiona si plati tot on line.Cam mult este drept as vrea dar poate unele se si indeplinesc. Mult succes cu noul blog

 26. Balanuca Mihaela Cristina says:

  Buna ziua.
  Din fericire, nu prea am sugestii(altele decat cele citite mai sus). Fiind din provincie, am de facut un singur comentariu si de fapt de adus la cunostinta un aspect. Suntem extrem de satisfacuti de relatia cu doamnele de la casierie, care nu ne-au refuzat niciodata cand am solicitat retinerea unor bilete(aviz amatorilor, care nu locuiesc in Bucuresti). Ceea ce, pentru niste provinciali ca noi, inseamna foarte mult.
  Va multumim, inca o data si felicitari pentru noul format al site-ului.

 27. Ciocirlan Diana says:

  Mi-as dori sa gasesc informatii despre spectacolele curente precum si cateva mici filmulete (trailere) din ele. Pentru spectacolele care nu se mai joaca unde am putea gasi imagini, filmele? Ar fi bine daca ati anunta din timp programul pe saptamana viitoare si data la care se pun in vanzare biletele.

 28. Mihaela P. says:

  Mi-as dori mai multe concursuri cu premii constand in bilete la piesele de teatru, precum si posibilitatea de a citi cat mai multe recenzii realizate la spectacole.

 29. Casoli Cristina says:

  Mi-as dori sa existe mai multe concursuri cu premii constant in bilete si posibilitatea de a exista un sondaj cu privire la spectacole care momentan nu ruleaza aici si la care ar exista doritori, poate cu aceasta ocazie s-ar putea rula.

 30. Andrei says:

  Paginile cu informatii despre artisti sa fie complete si poate puteti incarca ocazional pe blog filme de la repetitii sau piese. Poate chiar un mic ghid pentru “tinerii actori” si ce sfaturi le dati pentru a-si urma visul de a avea o cariera in actorie.

 31. emilia says:

  și eu mi-aș dori să văd pe site cam tot ce s-a scris deja, dar cel mai mult cred că secvențe video din piese (există deja pe site-ul Teatrului Metropolis) și programul pe o lună (există și în București, nu doar la Cluj-Napoca, la Teatrul Mic și Foarte Mic)

 32. Elena R. says:

  Cred că inserarea unui chat pe acest site, acolo unde iubitorii de teatru bun și frumos să schimbe păreri, ar fi de salutat. Acest lucru ar facilita și ”aducerea” la discuții a actorilor.
  De exemplu, vineri seară să zicem, chat al spectatorilor și iubitorilor cu actrița/actorul x.
  Numai bine!

 33. Nicoleta says:

  As dori pe acest site multe concursuri cu premii -invitatii la spectacole. Deasemenea, informati despre spectacole, actori, autori, despre succesul inregistrat in tara si strainatate. De asemenea si mici detalii, de culise, despre actori.

 34. Rosu Daniela says:

  Felicitari pentru noul format al site-ului !
  Pentru noi cei care traim in secolul vitezei imi doresc sa pot accesa cat de rapid cu putinta programul spectacolelor pe zile.

  Va multumesc !

 35. Zamfir Georgiana Dana says:

  Impartasesc multe dintre parerile enuntate mai sus.
  Mi-ar placea sa existe o mai buna afisare a spectacolelor / zile; de asemenea, mai multe informatii despre piese (critici atat pozitive, cat si negative, cronici, durata spectacolului, un mic filmulet-colaj care sa cuprinda momente semnificative in asa fel incat sa te ajute sa-ti creezi o impresie asupra piesei, dar sa nu dezvaluie totul). Bineinteles, e de avut in vedere si posibilitatea abonarii publicului la un newsletter (informatii despre spectacole, bilete, alte evenimente gazduite de teatrul Bulandra).
  Mi-as dori sa existe o sectiune unde sa poti propune anumite piese spre a fi jucate pe scena teatrului Bulandra, iar in urmatoarea stagiune macar unul dintre spectacolele nou lansate sa fie ales dintre sugestiile facute. Ar fi interesant, nu stiu cat de fezabil.
  Oricum, va multumesc ca existati! Teatrul Bulandra este si ramane numarul 1 in topul preferintelor mele.
  Mult succes!

 36. Cristina N. says:

  Desi sunt repetitiva,mi-ar placea enorm sa se faca un chat unde poti discuta cu actorii preferati,as vrea sa aflu cat mai multe detalii de culise cat si date biografice ale actorilor.Va rog pe viitor sa mai faceti concursuri de acest gen,deoarece sunt foarte multi iubitori de teatru si eu ma numar printre ei.

 37. Zamfir Georgiana Dana says:

  Buna seara!
  S-a anuntat castigatorul primului concurs?

  • Serj K says:

   Buna seara.
   Raspunsul castigator va fi ales in urmatoarele zile si va fi anuntat concomitent cu lansarea unui nou concurs.

 38. Zamfir Georgiana Dana says:

  Vad ca tot nu s-a ales cel mai frumos/stralucit/interesant/norocos raspuns. :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>